Kilo Verdiren Haşlanmış Limon

Özellikle biz kadınlar bir araya geldiğimizde bahsettiğimiz konuların başında fazla kilolarımız gelmektedir. Bu yazımızda kilo vermeye yardımcı olacak limon küründe bahsetmek istiyorum. Kilo verdiren haşlanmış limon tarifi fazla kilolardan kutulmamıza yardımcı olacaktır. Aynı zamanda vücudumuzda ödem oluşmuşsa onu da atmaya bu tarifle başlayabiliriz. Hem sağlıklı hem de kolay yapılabilen bu tarifle sizin de kilo kaybı yaşamanızı umarım.

Kilo Verdiren Haşlanmış Limon Tarifi

Yaza merhaba demek için kilolarınızdan hemen kurtulmak isterseniz, tam da size göre 20 kilo verdiren haşlanmış limon tarifini denemenizde fayda vardır. Haşlanmış limon ile dilediğiniz kadar zayıflanabilmekte ve metabolizmanın hızlanması ile de istediğiniz kadar kilo kaybı olabilmektedir.



Hem besleyici hem sağlıklı limon ile fazla kilolarınıza veda etmek isterseniz, sizi bekleyen bu güzel tarife hemen göz atmalı ve uygulamaya başlamalısınız. Yaz aylarını formda geçirmek ve daha sağlıklı olmak için 20 kilo verdiren haşlanmış limon kürünü denemelisiniz.

Malzemeler

  • 5 tane limon
  • 2-3 cm zencefil parçası
  • 2 litre su
  • 4-5 diş sarımsak

Hazırlanışı

kilo-verdiren-haslanmis-limon-tarifi
Kilo verdiren haşlanmış limon tarifi
  1. Öncelikle limonun suyunu sıkıyoruz.
  2. Kalan posayı atmayıp bir tabağa koyuyoruz.
  3. Ardından 2 litre suyu kaynatıyoruz. Sonra bu suyun içerisine rondodan geçirdiğimiz zencefil, sarımsak ve limon posasını (kabukları) ekliyoruz. Ardından 5 dakika kadar hepsini birlikte kaynatıyoruz.
  4. İçerisine sıktığınız limon suyunu da koyup kaynatmaya beş dakika kadar daha devam ediyoruz.
  5. Ardından toplamda 10 dakika kadar kaynadıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.



Hazırladığınız bu kürü günde 2 bardak içmemiz tavsiye edilmektedir. Özellikle yemeklerden 1’er saat önce tüketilmesi hem tokluk verecek hem de metabolizmayı hızlandırma vazifesi görecektir.

Eğer tansiyon probleminiz yoksa sabah kalktığınızda 1 barak ılık şekilde içerek güne başlayabilirseniz. Diğer 2.bardağı ise akşam yemeğinden 1 saat önce içmelisiniz. Bununla birlikte sağlıklı beslenmeye dikkat etmeli ve sürekli bir şeyler yemekten de vazgeçmelisiniz.

UYARI : Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitede yer alan bilgiler sağlıklı yaşama tavsiye niteliğindedir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar ve özel politika gerektiren gruptaki kişiler mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalıdır. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.

Kaynak

825 Paylaşımlar