Karbonatla On Yaş Gençleşin

Karbonat Mucizesi

Yaş ilerleyip ciltte yaştan nasibini almaya başlayınca cildimizi daha genç gösterebilmek için bir sürü kozmetik ürünü kullanmaya başlarız. Cilt yaşlanması, siyah noktalar, sivilce ve cilt lekeleri bazen çekilmez bir duruma gelebiliyor. Bu sorunlardan kurtulabilmek için doğal yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de karbonat. Karbonatla on yaş gençleşin : Hal böyle olunca doğal yöntemler araştıran uzmanlar bu konu ile ilgili de bazı önerilerde bulunuyorlar. Bunlardan bir tanesi de karbonat yöntemidir. Karbonat ciltteki yağı emer, bunun yanında anti mikrobik özellikleri sayesinde gözenekleri derinlemesine temizler. Eğer cilt kuru ise, bu yöntem cildi aşındırabilir, ancak orta yağlı veya çok yağlı bir cilt tipine sahip olanlar bu yöntem tam da onlara göre. Karbonat ile balı karıştırıp masaj yaparak cilde uygulanması sonucunda siyah noktalardan kurtulmak mümkün . Karbonat ve bal tarifi için

Malzemeler

  • Karbonat
  • Elma sirkesi
  • Yarım limon
  • Bal
  • Yarım bardak su

Hazırlanışı

  • Limonu yarım bardak suyun üzerine sıkın ve diğer malzemeleri de ekleyin.
  • İyice karıştırın ve yüzünüze uygulayıp uyuyun.
  • Sabah soğuk suyla durulayın. İlk günden etkileri fark edeceksiniz. İlk ayın sonunda cildinizdeki değişime siz bile inanamayacaksınız.
Karbonat ve bal kürünün faydalarını şöyle sıralayabiliriz.
  1. Gözenekleri küçültür
  2. Cildi parlatır
  3. Cildi nemlendirir
  4. Cildi pürüzsüz hale getirir ve yumuşatır
  5. Cildi temizler
  6. Yaraların daha hızlı iyileşmesini sağlar
  7. Kırışıklıkları azaltır
  8. Kullanıldığı sürece bu tedavi en az 10 yaş genç gösterir.
Ayrıca bal ve karbonat ikilisi çağımızın hastalığı kanserle de savaşmaya yardımcı olur. İlerlemiş kanser hastalıklarına müdahale edemesek de oluşmasını ve zararlarını en aza indirmemiz mümkün. Bunun için:
  • 4 yemek kaşığı bal ile 4 yemek kaşığı karbonatı krem kıvamına gelene kadar karıştırın.
  • Bu karışımı her gün yemeklerden sonra 1-2 tatlı kaşığı olarak yiyebilirsiniz.
  • 2 ay boyunca bu tedaviyi sürdün. Kırmızı eti azaltıp, şeker ve undan da uzak durun.
Kanser hücreleri şeker tüketimini severler, bu kanser hücreleri şeker tüketimini yüksek hızda tutarak büyümeye çalışırlar. Kabartma tozu kanserli hücrenin normale dönmesini sağlarken, karışım ile kanser hücresinin büyümesine neden olan şeker hücreye girmeden etkisiz hale gelir. UYARI : Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitede yer alan bilgiler sağlıklı yaşama tavsiye niteliğindedir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar ve özel politika gerektiren gruptaki kişiler mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalıdır. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır. Nasıl Yapılır?
187 Paylaşımlar