Kanser Düşmanı Peynir Suyu

Peynir suyu mucizesi içerdiği vitamin ve minerallerle başta kanser olmak üzere, şeker ve kolesterole iyi geliyor. Özellikle bağırsaklar üzerindeki faydaları sebebiyle kansere iyi geldiğinden kanser düşmanı peynir suyu olarak adlandırılabilir. Peynir altı suyu yorgunluğu alır, stresi kovar, kilo vermeye yardımcı olur.

kanser-dusmani-peynir-suyu
Kanser Düşmanı Peynir Suyu

Sağlıklı bir hayatın yolu, dengeli ve doğru beslenmek kadar, çok özel besinleri tüketmekten geçer. Bu özel besinlerin başında ise peynir altı suyu gelmektedir. Özellikle kaliteli ve uzun bir hayat için Norveçli bilim adamlarının önerdiği peynir altı suyu içerdiği doğal vitamin ve minerallerle mutlu bir ömrün kapılarını da açmaktadır. 
Peynir altı suyunda bulunan aminoasitler ve proteinler, kan yoluyla doğrudan kas hücrelerine gelerek burada kas dokusunun yapımında kullanılır. Peynir altı suyu, kanser gelişimine engel olur. Özellikle peynir suyunda bulunan proteinler amino- asitler, erkeklerde prostat kanseri, kadınlarda ise göğüs ve rahim kanseri riskini düşürüyor.


Karaciğeri Temizler

Anne sütüne eşdeğer tutulan peynir suyunun mucizevi etkileri kanserle sınırlı kalmıyor. Potasyum, sodyum, magnezyum, fosfor, demir, çinko, bakır, kobalt, manganez, molibden gibi maddeler açısından da hayli zengin olan peynir suyu iyi bir karaciğer temizleyicisi olarak da görev yapıyor. Sarılık ve siroz gibi karaciğer hastalıklarıyla mücadele eden bu mucizevi suyu doğal olması sebebiyle küçük büyük her yaşta herkes rahatlıkla kullanabilirPeynir altı suyunun iyi geldiği diğer hastalıklar ise şöyle sıralanabilir.

Doğal Antibiyotik Peynir Suyu 

  • Peynir suyu Tip 2 diyabet hastaları için faydalıdır.
  • Peynir altı suyu bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Kolesterolü düşürür ve yüksek tansiyona iyi gelir.
  • İçeriğinde barındırdığı laktoferrin gibi enzimler ile vücutta mikrop üremesini durdurucu doğal antibiyotik etkiye sahiptir.
  • Kadınlarda hormon dengesizliklerini giderir. Östrojenin az salgılanması gibi rahatsızlıklara iyi gelir.
  • İçerdiği bol kalsiyum nedeniyle kas yorgunluğu olan kişilerde kas ve eklem ağrılarını geçirir.
  • Menapoz döneminde kadınlarda sıklıkla görülmekte olan kemik erimesi için doğal çözümdür.
  • İştahı azaltır, kilo vermeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda çağımızın hastalığı obeziteyle mücadele eder.
  • Kronik yorgunluk ve stres gibi modern hayatın getirdiği hastalıkları kontrol altına alır.
  •  Mide hastalıklarına karşı birebirdir.
  • İdrar söktürür, ödem attırır.
  • Aynı zamanda gut ve mantar hastalıklarında bakteri sayısını azaltır.
  • Boğaz ağrıları ve solunum yolları enfeksiyonlarında iyi bir ilaçtır.


Kanser Düşmanı Peynir Suyu nun Hazırlanışı

Peynir altı suyunu yapmak için öncelikle doğal sütü bulmaya çalışmalıyız. Eğer doğal süte ulaşılamazsak pastörize sütü de peynir yapmak üzere mayalandırabiliriz. Mayaladığımız süt bir zaman sonra kesilir ve peynir oluşmaya başlar. ve peynir altı suyu da oluşur. Bekleme süresi bitiminde süt peynire dönüştükten sonra peynir ile peynir altı suyu süzülerek birbirinden ayırırız. Oluşturulan peynir altı suyu üç en fazla beş gün kadar buzdolabında saklayabilir ve saklanan bu suyu kullanabiliriz.

Peynir suyunu cilt bakımında kullanırsanız, sivilceler temizlenir, cilt yumuşaklık ve parlaklık kazanır. Bunun için:

  • 5 limonun suyu,
  • bir miktar limon yağı ve
  • 2 litre peynir suyu 36 derece sıcaklıktaki banyo suyuna karıştırınız. Banyoda 15-20 dakika yatılır.

UYARI : Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitede yer alan bilgiler sağlıklı yaşama tavsiye niteliğindedir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar ve özel politika gerektiren gruptaki kişiler mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalıdır. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır.

Nasıl Yapılır?

211 Paylaşımlar