Üç Haftada On Kilo Verdiren Diyet

Muzaffer Kuşhan İmzalı 3 Haftada 10 Kilo Diyeti

Zayıflamak için önünüzde az bir zamanınız kaldıysa Muzaffer Kuşhan imzalı üç haftada on kilo verdiren diyet listesi ile kalıcı zayıflamayı sizlere önerebiliriz. 3 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi ile kilo verirken bitkinlik, hastalık ve zaafiyet gibi olumsuz yan etkiler ile uğraşmadan kalıcı ve sağlıklı bir diyet programı nasıl uygulanır buna şahit olacaksınız.
Beslenme uzmanı ve diyetisyen Muzaffer Kuşhan tarafından özenle analiz edilerek oluşturulmuş bir sağlıklı diyet listesi olan 3 haftada 10 kilo verdiren diyet listesi günümüzde özellikle ünlüler tarafından uygulanan ve sonuçları ile herkesi şaşırtan bir diyet programı olarak göze çarpıyor. Doktor Muzaffer KUŞHAN’ın bir ömürlük deneyim ve birikimlerinin paylaşıldığı bu diyet listesinde dileyenler 3 haftalık veya 2 haftalık diyet programları alternatiflerini deneyebilirler. Aslında diyetin haftalık programları diyet menüsü olarak birbirinin aynısıdır.

Üç Haftada On Kilo Verdiren Diyet Programı Öğünleri:

uc-haftada-on-kilo-verdiren-diyet
Üç Haftada On Kilo Verdiren Diyet

Sabah Kahvaltısı:

1 dilim kepekli çavdar veya buğday ekmeği, Kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ( Sevdiğiniz peynir türünü seçebilirsiniz) Şeker içermeyen çay yada kahve

Pazartesi Günü Öğlen

2 adet katı pişmiş yumurta. Domates, salatalık, (istediğiniz kadar.)

Pazartesi Günü Akşam:

Sekiz tane ızgara köfte(ekmek içi konmayacak köfteye) Limonlu Salata(İstediğiniz salatayı kullanabilirsiniz.)

Salı Günü Öğlen:

Bir simit Bir bardak ayran

Salı Günü Akşam

Haşlanmış Tavuk (yarım tavuk kadar en fazla) Salata

Çarşamba Günü Öğlen

Öğlen Yemeğiniz: 200 gr. yoğurt(kaymaksız) Bir dilim kepek ekmeği Salatalık(sınırsız)

Çarşamba Gün Akşam

2 Büyük dilim ızgara et veya aynı miktarda ızgara balık Salata

Perşembe Günü Öğlen

İkiyüz gr haşlanmış patatesten yapılmış salata içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek limon ve hardal da olabilir yağ koyulamaz.

Perşembe Günü Akşam

Altı tane kuzu pirzola Salata

Cuma Günü Öğlen

İki yumurta ile yapılmış domatesli menemen Salata

Cuma Günü Akşam

Bir büyük tabak haslanmış yağsız makarna, Yoğurt

Cumartesi Günü Öğlen

Öğlen yemeğiniz: Haşlanmış iki adet sosis Salata

Cumartesi Günü Akşam

Üç tane (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması İki kaşık yoğurt Özel bir hastalığınız varsa, hamile, orta yaş üstü gibi özel politika gerektiren durumunuz varsa doktorunuza danışmadan diyet yapmayınız. UYARI : Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitede yer alan bilgiler sağlıklı yaşama tavsiye niteliğindedir. Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Herhangi bir rahatsızlığı olanlar ve özel politika gerektiren gruptaki kişiler mutlaka doktorlarına danışarak kullanmalıdır. Sitemiz, uzman bir doktora danışılmadan yapılan herhangi bir uygulamadan doğabilecek zarardan sorumlu tutulamaz. Sitemizi ziyaret eden, yorum yapan kişiler, bu uyarıları kabul etmiş sayılacaktır. Nasıl Yapılır?
434 Paylaşımlar