Mucizevi Ürün Elma Sirkesi

Hepimizin sıklıkla yemeklerde, salatalarda hatta temizlikte bile kullandığımız mucizevi ürün elma sirkesi nden bugün bahsetmek istiyoruz. Bu mucizevi ürün eski zamanlardan bu yana hastalıkların tedavisinde de sıklıkla kullanılmıştır. Doğal bir antibiyotik özelliği göstermektedir. Bu sirke içerisinde bol miktarda C vitamini, potasyum, kalsiyum ve sodyum barındırmaktadır. Bu sayede vücut direncini artırarak hastalıklara yakalanma riskini en aza indirir. Ayrıca kan şekerini düzenleyici ve hazmı kolaylaştırıcı özelliği de vardır..

Havaların soğuması ile beraber soğuk algınlığına yakalanma riski de artmaktadır. Soğuk algınlığına karşı bir bardak ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıyoruz. Bu karışım öksürük ve boğaz ağrılarına iyi gelecektir.

Elma sirkesi içerisinde asetik asit barındırmaktadır. Bundan dolayı da kilo vermek isteyenler için mucizevi bir besindir. Yemeklerden önce 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp içebiliriz. Bu karışımla fazla kilolardan kurtulabilirsiniz. Günde üç kez aç karnına içilebilir.

Kolesterol seviyesini düzenlemek,

Kalp sağlığınızı korumak

Kansere karşı korunmak için ise:

Her sabah aç karnına 1 defa suya karıştırarak elma sirkesi içilmesi yeterli olacaktır..


Mucizevi Ürün Elma Sirkesi Diğer Faydaları İse:

Elma sirkesi aynı zamanda cilt sağlığı için de oldukça faydalıdır. Akne, iltihap ve sedef gibi cilt probleminiz varsa sorunlu bölgeye bir pamuk yardımıyla sirkeyi sürün ve bir müddet bekletin.

Saçlarınızda kepek, yağlanma gibi sorunların varsa veya saçlarınızın daha gür ve uzun olmasını istiyorsanız sirke ile yapacağınız kür tam size göre.. 4 yemek kaşığı elma sirkesi ve 4 yemek kaşığı suyu karıştırın. Banyoda saçlarını yıkayıp duruladıktan sonra bu karışımı saçınıza sürün ve iyice dağıtın. 5-10 dakika bu şekilde bekledikten sonra soğuk su ile saçlarınızı güzelce durulayın.

Bu yazıyı da okuyabilirsiniz.
Sirke kokusu saçınızda kalır diye endişe etmeyin. Kalmayacak ve uçacaktır. Kısa sürede saçlarınızda farkı fark edeceksiniz ve eskisinden daha sağlıklı saçlara kavuşmuş olacaksınız.

Not: Yazılarımız tavsiye niteliğinde olup, teşhis ve tedavi amaçlı değildir. Ayrıca özellikle özel politika gerektiren bir durumunuz varsa ya da hassas bünyeye sahipseniz mutlaka doktorunuza danışınız.

Örgü kanalımız Örgü Örmek İsteyenlere..

82 Paylaşımlar