Karın Yağlarına Karşı Zencefil

Göbek bölgesindeki yağ, ortadan kaldırılması en zor olan yağ çeşididir. Farklı alternatifler deneyip, en pahalı ürünlerle bu yağlardan kurtulmaya çalışıyoruz. Ama en önemlisi düz bir karın isterken ne olduğunu bilmediğimiz malzemelerle sağlığımızı tehlike altında bırakıyoruz. Oysa doğal yöntemlerle karın bölgesi yağlardan kurtulabiliriz. Bu yazımızda karın yağlarından kurtulabilmemiz için Zencefili ve nasıl kullanacağımıza yer vereceğiz.


Göbeği Yağlardan Kurtaran Zencefil Tarifi

  • 1 çay kaşığı toz zencefil
  • 1 çay kaşığı doğal bal
  • Yarım limonun suyu
  • 1 su bardağı su

Tüm malzemeler karıştırılıp sabah aç karnına içildiğinde yağ yakmada ve zayıflamada etkilidir. Çünkü zencefil tüketildiğinde vücut ısısını yükselterek yağ yakar ve sıradan diyetlerden daha etkili bir zayıflama sağlar.

Zencefil, bağırsaklardan ve mideden gıda geçişini düzenlemeye ve kolaylaştırmaya yardımcı olur.  Ayrıca  zencefil çok güçlü bir temizleme etkisine sahiptir ve yağların ve şekerin işlenmesinden sorumlu karaciğerin düzgün çalışmasına yardımcı olur….

Önemli Not: Tıbbi denetim altındaysanız herhangi bir ilaç kullanıyorsanız hamilelik veya emzirme döneminde zencefil kullanılmamalıdır.

Yazılarımız tavsiye niteliğinde olup, teşhis ve tedavi amaçlı değildir. Ayrıca özellikle özel politika gerektiren bir durumunuz varsa ya da hassas bünyeye sahipseniz mutlaka doktorunuza danışınız.


1 Paylaşımlar