Enfeksiyonlara Bitkisel Kür

Bugün görülen birçok hastalığın tarihi ta orta çağa dayanmaktadır. O dönemlerde yaşayan insanlar savaşlarda ve hastalıklarda kullanabilecekleri doğal tedavi yöntemleri aramaktaydılar. Bu yöntemlerden biri de tüm parazitlere iyi geldiği söylenen ilginç bir antibiyotik kürü.



Bu kürün, birçok viral, bakteriyel, parazit ve mantar hastalığının tedavisinde ve hatta vebadan da birçok insanın kurtulmasına yardımcı olduğu söylenmektedir. Etkisi kesinlikle göz ardı edilmemelidir. Kan dolaşımını temizlediği kadar hızlandırdığı da bilinmektedir.

Bu reçete en ölümcül hastalıkları atlatmak için savaşan tonlarca insana yardım etmiştir. Bu reçetenin etkili olabilmesi için sırrı, çok doğal, kaliteli ve taze malzemeler içermesidir.

Enfeksiyon ve Parazit Düşmanı Kür Nasıl yapılır?

Malzemeler

  • ¼ su bardağı ince dilimlenmiş sarımsak
  • ¼ su bardağı ince dilim soğan
  • 2 yemek kaşığı zerdeçal tozu veya 2 zerdeçal kökü
  • 700 ml organik elma sirkesi
  • 2 taze acı biber
  • ¼ çay kaşığı zencefil
  • 2 çorba kaşığı rendelenmiş yaban turpu


Hazırlanışı

Elma sirkesi haricindeki tüm malzemeleri karıştırın ve karışımı bir cam kavanozun içine koyun. Sonra üstüne elma sirkesi dökün. Kapağı iyice kapatın kavanozu sallayın. En az iki hafta boyunca kuru ve serin bir yerde bekletin. Her gün günde birkaç kez sallayın. 2 hafta sonra, karışımı bez ile süzün. Zeytinyağı ile karıştırarak yemeklere baharat olarak, veya salata sosu olarak da ekleyebilirsiniz.

Kullanımı

  • Soğuk algınlığına karşı mücadele etmek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için günde 1 çorba kaşığı kürden  almanız yeterlidir.
  • Kürü hiçbir amaç için asla seyreltmeyin.
  • Tadına alışabilmek için, küçük bir bardak boyutuna ulaşana kadar günden güne aldığınız dozu arttırın
  • Günde en az beş ile altı kez 1 çorba kaşığı günde alımı tehlikeli enfeksiyonlara veya hastalıklara karşı tedavi edebilir.
  • Keskin ve acı tadından dolayı içerken dikkat edin
  • Kürü içtikten sonra limon veya portakal tüketmeniz önerilir, böylece sonunda yanma hissinden kurtulabilirsiniz.

Elma Sirkesi

Çok miktarda potasyum içeren olgunlaşmış elmalardan yapılır. Potasyum eksikliği yavaş büyümeye neden olur ve akan buruna, sinüzit, kırılgan dişlere ve saç dökülmesine de neden olabilir. Elma sirkesi kullanımında vücudunuzdaki toksinlerden kurtulursunuz ve aynı zamanda da parazitler yok olur. Kan basıncını normale döndürecek ve kötü kolesterolü azaltacak pektin ile yüklüdür. Elma sirkesi, karıştırdığı gıdanın kalsiyum ekstraksiyonunu uyarır ve sonuçları kemiklerinizi daha güçlü hale getirecektir.



Elma sirkesi, çabucak yağları parçalayabilir, bu nedenle gerçekten kilo vermek isteyenler için vazgeçilmezdir. Baş ağrısı, kabızlık, hafif gıda zehirlenmesi, kronik yorgunluk, boğaz ağrısı, egzama, diyare, yüksek kolesterol, hazımsızlık, obezite, yüksek tansiyon, saç dökülmesi, zayıf kemik ve hatta kemik iltihabı gibi birçok durumu tedavi edebilir.

Aci Biber

Biber, mikroorganizmalara karşı savaşabilen antibiyotik özelliklerinden dolayı en iyi  dolaşımı uyaran besindir.

Zerdeçal

Son derece güçlü, parazitleri öldürmek, iltihaplanmayı azaltmak, enfeksiyonları temizlemek ve kanser gelişimini engellemek gibi birçok yararları olan bir baharattır. Ayrıca eklem ağrısı tedavisinde de kullanılabilir.

Taban Turpu

Akciğerler ve sinüslerin tedavisi için çok iyidir, çünkü hem dolaşım sistemine uyarıcı etkide bulunur hem de soğuk algınlıklarının genelde gerçekleştiği yer olan sinüs kanallarını açabilme özelliği vardır.

Sarımsak

Çok güçlü doğal bir antibiyotiktir. Hem mikroorganizmaları hem de bakterileri hedef alır, böylece iyi bakteri seviyelerini yükseltir ve aynı zamanda parazitleri öldürür.

Zencefil

Bu baharat, iltihap önleyici etkisi de olmasının yanında güçlü bir dolaşım sistemi uyarıcısıdır. Tüm vücut direnci ve sağlığınız için sayısız faydası vardır.

 

Not: Yazılarımız tavsiye niteliğinde olup, teşhis ve tedavi amaçlı değildir. Ayrıca özellikle özel politika gerektiren bir durumunuz varsa ya da hassas bünyeye sahipseniz mutlaka doktorunuza danışınız.

 

 

45 Paylaşımlar